PRINCIPII?


Poate ai trecut prin unele situatii,dar te asteptai sa fie cu totul diferite.Cineva a facut ceva gresit si rezultatul a fost unul teribil.Probabil ca te-ai infuriat ca altii au gresit fata de tine...greala a aparut de unde nu te asteptai.
Nu este posibil de evitat toate lucrurile dureroase ce se ivesc in viata noastra.Uneori ne gandim ca ar fi mai bine sa ``cantarim`` lucrurile,dar chiar si asa,nu suntem perfecti.
Problemele tale au un mare impact asupra modului tau de gandire despre viata si uneori acestea pot duce la stari de nervozitate sau depresii.Cuvintele sunt o arma puternica si cuvintele ca ``trebuie``,``drept``,``gresit`` care ti le reprosezi sau altii ti le reproseaza,pot avea un impact asupra starii emotionale.
Un studiu realizat recent de revista Mindfulness dovedeste faptul ca oamenii care sunt obisnuiti sa accepte lucrurile cum sunt,decat bazati pe principii,sunt mai stabili din punct de vedere mintal,emotional.
Nu e intotdeauna usor sa nu mergi dupa principii,deoarece ``a te baza pe principiu`` inseamna sa accepti situatiile asa cum sunt si ca cuvintele,gandurile si sentimentele tale trebuie sa corespunda.
Unii oameni isi traiesc viata dupa anumite principii.Lasand parerile ca ``drept``,``gresit`` doar ca sa accepti realitatea,te vei descoperi intr-o noua lume a ta,una pe care o vei intelege mai bine.
A trai o viata perfecta nu duce decat la stres,depresii,stari de nervozitate.
Traieste secunda de secunda cu sufletul,nu cu principiul.Nu zic ca a te conduce dupa anumite principii e rau,dar totul are limita.Traieste-ti viata frumos,caci si asa ai doar una!Invata sa iubesti frumos,chiar daca suferim,suferim si intr-o buna zi simtim ca nu mai putem suferi si iubim din nou;invata sa crezi in tine,chiar si atunci cand cobori in `tunel` si nu mai vezi lumina;invata sa fii tu!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

PRAGA- ORAȘUL CU PESTE 300 DE PODURI

EXPERIENȚA ERASMUS ÎN SPANIA

BARBATUL CE STIE 16 LIMBI