INVENŢII "SMART"

Credeţi că aţi văzut toate aberaţiile din lumea modei? Păi, NU! Pe net circulă două poze ce au fost numite "ultimile aberaţii în moda masculină- pantofii cu toc şi căciula cu barbă".
Perfecte.ro afirmă că pantofii cu toc sunt ultima fiţă printre fashioniştii din străinătate. Este vorba despre bărbaţii care au o pasiune pentru pantofii cu toc.
Se spune că această "modă" nu este o noutate pe la Hollywood, deoarece poţi observa bărbaţi purtând pantofi cu toc în anumite cluburi şi cercuri "selecte".
Tabloidele internaţionale au prezentat povestea a doi bărbaţi heterosexuali: Coy Barton şi Mark Cramer care sunt fascinaţi de această nouă modă şi au fost de acord să facă poze pentru un renumit designer de pantofi. ( cei din a doua poză)
Mi se pare mie sau nu, dar cred că în curând nu vom mai facem diferenţa dintre bărbaţi şi femei, atentând la propriile valori etice. Să trecem într-o altă "epocă" de educaţie? Să fie vorba despre sistemul democractic ce oferă prea multă libertate cetăţenilor?
O altă ştire importantă este inventarea căciulei cu.. barbă!  Stimate doamne şi domnisoare, cred că s-a inventat un lucru bun şi pentru  pielea dvs :))) În această iarnă veţi avea o faţă mult mai..... hidratată!
Mă întrebam  ce va apărea peste 10 ani, dar la ce ciudăţenii suntem supuşi, cred că nu mă mai interesează!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

PRAGA- ORAȘUL CU PESTE 300 DE PODURI

EXPERIENȚA ERASMUS ÎN SPANIA

BARBATUL CE STIE 16 LIMBI