sâmbătă, 22 octombrie 2011

INVENŢII "SMART"

Credeţi că aţi văzut toate aberaţiile din lumea modei? Păi, NU! Pe net circulă două poze ce au fost numite "ultimile aberaţii în moda masculină- pantofii cu toc şi căciula cu barbă".
Perfecte.ro afirmă că pantofii cu toc sunt ultima fiţă printre fashioniştii din străinătate. Este vorba despre bărbaţii care au o pasiune pentru pantofii cu toc.
Se spune că această "modă" nu este o noutate pe la Hollywood, deoarece poţi observa bărbaţi purtând pantofi cu toc în anumite cluburi şi cercuri "selecte".
Tabloidele internaţionale au prezentat povestea a doi bărbaţi heterosexuali: Coy Barton şi Mark Cramer care sunt fascinaţi de această nouă modă şi au fost de acord să facă poze pentru un renumit designer de pantofi. ( cei din a doua poză)
Mi se pare mie sau nu, dar cred că în curând nu vom mai facem diferenţa dintre bărbaţi şi femei, atentând la propriile valori etice. Să trecem într-o altă "epocă" de educaţie? Să fie vorba despre sistemul democractic ce oferă prea multă libertate cetăţenilor?
O altă ştire importantă este inventarea căciulei cu.. barbă!  Stimate doamne şi domnisoare, cred că s-a inventat un lucru bun şi pentru  pielea dvs :))) În această iarnă veţi avea o faţă mult mai..... hidratată!
Mă întrebam  ce va apărea peste 10 ani, dar la ce ciudăţenii suntem supuşi, cred că nu mă mai interesează!