CUM E ROMÂNIA?

După cum știm, la începutul lunii România a fost cuprinsă de un val de proteste. Locuitorii fiecărui județ își exprimau nemulțumirea prin diferite lozinci. Totul a început de la desființarea SMURD-ului și s-a ajuns la exprimarea dorinței de demisie a președintelui Traian Băsescu. 
Dar ar trebui să recunoaștem un lucru: nu toți prezenți la miting au știut de ce se află acolo. Cum a afirmat o colegă: spiritul de turmă la români e omniprezent!
De când a venit adevărata iarnă, oamenii s-au mai liniștit și își vad de ale lor! (deocamdată!)
Când bucureștenii  luptau cu zăpada, cei din vest continuau să-și exprime nemulțumirile. Așa s-a întâmplat că eram în trecere prin centrul Timișoarei și am fost prezentă  cinci minute la așa presupusul miting ce era alcătuit din 20 de persoane, majoritatea bătrâni.
Mai jos vă prezint imaginea ce mi-a atras atenția.

Apoi  m-am întrebat: oamenii erau acolo ca să-și spuna of-ul sau să jignească pe cineva? Vor să ajungă din nou la situația din 1989? A ajuns România să se facă de rușine în ochii celorlalte țări din Europa? Răspunsurile la aceste întrebări le are fiecare cetățean, căci fiecare vede situația cu alți ochi. 
Înțelepciune vă doresc!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

PRAGA- ORAȘUL CU PESTE 300 DE PODURI

EXPERIENȚA ERASMUS ÎN SPANIA

BARBATUL CE STIE 16 LIMBI