luni, 8 noiembrie 2010

BALUL BASARABENILOR IN TIMISOARA


Un weekend de MILIOANE!O petrecere reuşită!Lume de calitate-basarabeni!Asta e o scurta descriere a Balului Bobocilor Basarabeni din Timişoara.Evenimentul organizat a fost la a VII-a ediţie.
Privitor la petrecere,a fost AWESOME!M-am simţit ca acasă.La intrare am primit un ecuson cu numele meu,chiar dacă eram o ``intrusa`` în Timişoara,deoarece sunt boboc aradean.Am fost ``botezati`` cu apa sfanta si ``Busuioc``(Alexandru Busuioc):)) Am depus si un juramant foarte important:

1. Jur sa port cu demnitate numele de boboc

2. Jur sa nu uit niciodata de unde am pornit si cu ce scop am venit aici

3. Jur sa frecventez orele si sa fiu un student exemplar fara restante

4. Jur sa astept bursa cu sufletul la gura si sa o cheltui doar pentru carti …..

5. Jur sa nu plang dupa mama si dupa tata

6. Jur sa iubesc orasul care m-a adoptat …. Timisoara

7. Jur sa fiu prieten cu toti gansacii, iar la nevoie sa fiu alaturi de ei

8. Jur ca anul viitor voi adopta un boboc

9. Jur sa respect programul chefurilor basarabene

10. Jur sa mentin atmosfera acestei seri la intensitate maxima


E de mentionat ca au participat noua cupluri pentru titlul de Miss si Mister Boboc 2010.Cei din juriu au ales castigatorii,iar publicul a ales cuplul popular(Miss si Mister Popularitate).

Un gest frumos a fost tortul-cadou din partea primei generatii de studenti basarabeni veniti la studiii in Timisoara(cu 20 de ani in urma).Tortul cantarea 16 kg si fiecare boboc,gansac,invitat a avut ocazia sa guste din el.Desigur,nu a lipsit nici hora moldoveneasca sau cate o piesa ruseasca:))

Sunt de parere ca cei ce s-au implicat in organizarea acestui eveniment au facut o treaba buna. Nu doar au reunit basarabenii pentru o seara,dar ``faciliteaza integrarea studentilor in mediul socio-cultural si academic romanesc,precum si creare unei punti de legatura intre ``boboci`` si ``seniori````(gansaci):)
Amprenta impresiilor:basarabenii stiu sa se distreze in orice colt de lume s-ar afla,stiu sa fie uniti si sa se ajute la nevoie.Sunt mandra ca sunt basarabeanca!
Doinitsa B

4 comentarii:

 1. interesant cu basarabenii astia , dar ma ales cand ai de a face cu o basarabeanca cum am eu .

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi este dor si mie de petrecerile din camine unde ne adunam cu totii ... ce vremuri ...

  RăspundețiȘtergere
 3. intr-adevar a fost SUPERB!!!mai des asa Basarabian Party.multumiri organizatorilor din partea camerei 204 A(Sabina, Iana si Ala):) totushi studentii din TM IS CEI MAI TARI!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Timisoara a fost mereu pe primele locuri la distractie.

  RăspundețiȘtergere