TU- SUFLET PIERDUT!


TU! Om cu suflet blând, cu zâmbet angelic, te-ai stins! Oare cei de aici nu ti-au oferit suficientă iubire? A hotărât Dumnezeu că meritai ceva mai bun?
Oare cine îți mângâie chipul, fată tristă? Cine te îmbărbătează pe tine, tinere? Oare acolo Sus e o lume mai bună pentru tine? 
Întoarce privirea spre noi. Simți durerea mamei? Simți disperarea tatălui și sentimentul lui de neajutorare?  Dragi părinți, știu că vă gândiți în acest moment dacă există un Dumnezeu. Încredeți-vă în El, chiar dacă vă este greu.
Mulți se întreabă „de ce”? De ce tu și nu alții? De ce le-ai fost răpit(ă)? De ce tu, căci aduceai soarele în viața lor?
Mulți au plâns la sicriul Alexandrei Caramet și al lui Petru Horneț, tineri ce au murit în accidente diferite la două săptămâni distanță. Mulți regretă că au părăsit această lume, dar toți îi vor purta în suflet!

SĂ VĂ FIE ȚĂRÂNA UȘOARA, ÎNGERILOR! Ați lăsat o amprentă pe sufletul oamenilor dragi  vouă! Suflet rătăcit, ai grijă de Sus de cei dragi ție!

Alexandra Caramet ( prima poza)
Petru Hornet ( a doua poză, primul de la dreapta spre stânga)


Comentarii

  1. doi ingeri au plecat dintre noi ,doi tineri ce erau mereu cu zimbetu pe buzee si nu raneau pe nimeni,ce stimau pe orcine,ce erau plini de veata,si vise,eai luoat doamne ei strins la peptu tau sati simta caldura ta pe vecie,,,,ai grija doamne de ei ,,ca parinti lor tare mai sufera ca leau last un gol in inima lor,dale putere tu doamne la parinti sa fie tari si sa mearga mai de parte ca tare eai mai last indurerati,,,,,dumnezeu sai erte

    RăspundețiȘtergere
  2. viorica uzun,,,,,ssscuze nu am putu sa pun cine o scris ,si am scris aparte alt mesaj cine o scris cel de sus mesaju

    RăspundețiȘtergere
  3. Всё повидавший на пути своём,изведавший все горести на свете,из благ земных прошу лишь об одном- пусть никогда не умирают дети..

    RăspundețiȘtergere
  4. adesea oamenii cei mai buni si rabdatori ne sunt luati de linga noi, din simplu motiv ca locul lor e la dreapta lui dumnezeu , de altfel , cuvintele sunt de prisos cind sufletul se ineaca in durere, insa dumnezeu nu ne da mai mult decit putem duce, sa fim tari caci cineva ne priveste de sus si ne vede suferinta

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate viata nu e numai bucurii ,imi pare tare rau de acestia doi ingeri minunati plini de vise care intro secunda li sau spurberat in vazduh asa cum niau lasat si pe noi cu inimile rupte de durere cred ca de undeva de sus ei ne vad si sint alaturi de noi Dumnezeu sa aiba grija de ei si sa le dee putere parintilor dea merge inainte

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

PRAGA- ORAȘUL CU PESTE 300 DE PODURI

EXPERIENȚA ERASMUS ÎN SPANIA

BARBATUL CE STIE 16 LIMBI