PERFORMER- ȘANSĂ PENTRU VIITOR

INVESTEȘTE ÎN OAMENI!
PERFORMER! Este denumirea unui nou program de masterat în cadrul Universității ``Aurel Vlaicu `` din Arad, Facultatea de Știinte ale Educației, Psihologie și Asistență Socială, Specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.
Perspective ale formării prin masterat a specialiștilor în domeniul educației timpurii și a școlarității mici la un nivel calitativ superior`` (PERFORMER) este cofinanțat de către Fondul Social European(4.246.210,00 lei), având o durată de 3 ani.
Solicitantul acestui program este Universitatea ``Transilvania`` din Brașov în parteneriat cu Universitatea ``Aurel Vlaicu`` din Arad, Universitatea ``1 Decembrie`` din Alba Iulia și Institutul de Psihologie din Roma.
Obiectivele acestui program de master acreditat de ARACIS (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior)este îmbunătățirea ofertei educaționale universitare prin diplomă dublă pentru specialiștii din domeniul educației timpurii și a școlarității mici, adaptat cerințelor pieței europene de muncă; formarea continuă a personalului implicat în livrarea programului de master, formarea specialiștilor în domeniul educației în vederea obținerii diplomei duble. În același timp, asigură învățătoarelor și educatoarelor un traseu integrat conform procesului de la Bologna. Acum studenții vor avea posibilitatea de a urma un program de masterat și doctorat GRATUIT. Care studenți? Grupul țintă sunt studenții de la Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, adică viitoarele educatoare și învățătoare.
Rezultatele cantitative vor fi urmatoarele:
- 25 masteranzi formați;
- 12-15 cadre didactice implicate în derularea programului;
- 1-2 traineri ce vor construi planul de învățământ și programa școlară;
- acreditat de ARACIS;
- 3 programe de studii de master.
Ceea ce mi s-a parut foarte interesant a fost faptul că un masterand va putea să-și facă studiile la toate universitățile menționate mai sus ca parteneri. CUM? Durata programului de master este de 2 ani, adică 4 semestre. Veți putea face un semestru la Universitatea ``Aurel Vlaicu`` din Arad, un semestru la Universitatea ``Transilvania`` din Brașov, un semestru la Universitatea ``1 Decembrie`` din Alba Iulia și un semestru la Institutul de Psihologie din Roma. Avantaje? Din experiență învățăm mai multe decât ne așteptăm. Cum a afirmat și Marin Preda: ``Experienţa este sursa cunoaşterii``.
Când vor putea studenții începe noul program de master? Curând!
De ce PERFORMER? Deoarece asigură calificare înaltă, performanță, ascensiune!

Comentarii

  1. Doinitsa esti extraordinara!!! Daca macar 10% dintre tinerii de varsta ta ar avea aspiratiile si preocuparile tale as mai vedea o speranta pentru Ro ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru articol,,,te rog sa ne informezi cum si cand va avea loc selctia celor care vor participala acest program?

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc. Daca apar noi informatii, le voi posta

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu au aparut informatii referitoare la acest master?

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi puteti lasa o adresa de e-mail sau un nr de telefon si in octombrie intreb la facultate. Sau va pot da adresa de e-mail a domnului decan ca sa va tina la curent.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

PRAGA- ORAȘUL CU PESTE 300 DE PODURI

EXPERIENȚA ERASMUS ÎN SPANIA

BARBATUL CE STIE 16 LIMBI