UN PAS PRIN CIMITIR

Ghicitoare: ce se poate face în cimitir? Mulţi dintre voi s-ar referi doar la morţi, nu?
Păi, în orașele mari ca Timişoara, Bucureşti, Cluj,Iași, studenţii se plimbă prin parcuri, pe când studenţii de la ``Vlaicu`` se plimbă prin...cimitir. :))) De ce? E cel mai apropiat ``parc``! Am mai menționat că lângă căminul studenţesc din Arad se află un cimitir imens!
Azi dimineaţă am facut jogging cu colega mea de cameră pe la ora 7 dimineaţa. Ne gândeam pe unde să alergăm...când ne-a venit ideea: în cimitir. Am zis: ``Doamne,chiar în cimitir?`` Păi da, au şi alee:)) şi bănci. Nici nu zici ca nu eşti în parc.
Alergam, ne mai uitam cum îi cheama pe unii:))) când am zărit pe o piatră numele dr. universitar Lizica Mihuţ! Din câte stim, d-na Lizica Mihuţ e vie şi nevătămată, e rectorul Universităţii ``Aurel Vlaicu`` din Arad.
Toate bune şi frumoase, când mai vedem lume prin cimitir. Nu, nu să depună flori la morminte. Un domn îşi plimba câinele, o doamnă a ales cimitirul ca scurtătură până la locul de muncă, un baiat se plimba cu bicicleta; zilele trecute am văzut o doamnă ce îşi plimba copilul mic.
Deci, cimitirul a devenit pentru arădeni şi pentru studenţi un loc de relaxare! Da, ştim cu toţii că lucrurile cele mai ciudate sunt cele mai interesante!
Pentru mai multe aventuri... will be continued..

Comentarii

  1. Oh wow, nu m-am gindit ca cimitirul poate fi atit de multi-functional, ca sa zic asa. Se pare ca nu doar voi l-ati folosit pe post de parc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si eu cavoul, ii roz parca si asa de prost gust, oricum dupa moarte o sa o canonizeze pe lizica si o sa mergem in pelerinaj la ea la mormant...

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))) eu voi fi aproape, voi face update la aceasta postare :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

PRAGA- ORAȘUL CU PESTE 300 DE PODURI

EXPERIENȚA ERASMUS ÎN SPANIA

BARBATUL CE STIE 16 LIMBI