OFERTE DE LA TÂRGUL DE TURISM- VACANȚA 2015

http://www.live-travel-blog.com/
În acest an, Târgul de Turism- Vacanța din Timișoara a avut loc în perioada 20-22 Martie la CRAFT (Centrul Regional de Afaceri Timișoara) organizat de ANAT (Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România).

Astfel, s-au prezentat companii în număr cât mai mare în comparație cu anul trecut. Acestea și-au aranjat help desk-uri primitoare pentru a prezenta un sporit interes clienților. Ofertele au fost diversificate, promovarea națională fiind mai redusă.
Pe întreaga perioadă a Târgului, cei interesați de oferte au beneficiat de o reducere de până la 30% și au participat la tombola cu premii în valoare de peste 7.000 Euro.

Cea mai mare pondere a ofertelor au fost pentru destinații internaționale, dar au existat și propuneri pentru activitățile din România:
- EXIMTUR  a prezentat vacanțele sub tema „În vacanță relaxează-te și lasă-te răsfățat!”, unde plata se face în 10 rate fără dobândă în următoarele locații: Transilvania (Sovata, Covasna, Poiana Brașov, Moeciu de sus, Bazna, Cisnădioara, Păltiniș, Gura Râului, Bran, Borsec și altele), Crișana (Băile Felix, Moneasa), Oltenia (Băile Govora), Muntenia (Sinaia, Azuga, Arefu și altele), Banat (Băile Herculane, Buziaș), Bucovina (Vatra Dornei, Sucevița, Voroneț), Maramureș (Borșa, Cavnic, Săcel și altele), Moldova (Slănic Moldova și Durău), Delta Dunării (Murighiol, Băltenii de Sus și altele). Cazarea la un hotel de 2 stele începe de la 80 de lei pentru o cameră single și poate ajunge până la 160 de lei de persoană (4 stele), Prețul unei camere duble începe de la 70 de lei și poate ajunge și până la 200 de lei. Puteți afla mai multe detalii aici.



- Hotel Ramada Oradea vine cu oferta de Weekend Outdoor, activități în Munții Apuseni:
* 2 nopți de cazare în cameră DELUXE cu acces SPA parcare gratuită, Wi-Fi
* 2 cine- 3 preparate și un pahar de vin oferit din partea casei
* activități outdoor: drumeții, educație montană și speologică, speoturism, canyoning, vizitarea obiectivelor turistice cu mașini de teren.
* Când vine vorba de prețuri, pentru o persoană începe de la 163 Euro, iar pentru două- începând cu 237 Euro. Mai multe detalii aflați aici.

Oferta de tarife pentru Marea Neagră a fost prezentată în mare parte de PHOENICIA. Tarifele pentru hotelurile de lux încep de la 60 de euro pe noapte/ persoană și pot ajunge până la 150 de euro/ persoană. Aflați mai multe detalii aici.

Circuitele au fost prezentate de Paralela45, Mareea (mai mult cu circuite culturale) și Eximtur.
În materie de prețuri, pot afirma printre cele mai bune:
- Indonezia și Bali, 15 zile, all-inclusive la 1499 Euro/ persoană în cameră dublă; 1974 Euro/ persoană în cameră single (EXIMTUR)
- Praga, 5 zile, tot inclus cu excepția taxei de aeroport (135 Euro)- 335 Euro/ persoană (Paralela45)
- Istanbul, 4 zile, Circuitul de 1 Mai costă 159 Euro (Paralela45)
- Moscova și St. Petersburg, all inclusive la 675 Euro (taxa de aeroport- 150 Euro)- Paralela45
- Budapesta și Viena, 5 zile, transport cu autocarul, 249 Euro în cameră dublă/ persoană (Mareea)
- Serbia- Croația- Muntenegru, 10 zile, transport cu autocarul, 499 Euro în cameră dublă (Mareea)

Când vine vorba de city break, ofertele sunt următoarele:
- O zi la Szeged, transport cu autocarul, 80 lei/persoană (Ultramarin)
- O zi la Belgrad, transport cu autocarul, 25 Euro/ persoană (Ultramarin)
- Roma, 3 nopți, transport cu avionul, taxele de aeroport incluse, 190 Euro/ persoană (Book Travel)
- Milano, 3 nopți, transport cu avionul, taxele de aeroport incluse, 165 Euro/ persoană (Book Travel)


Vecinii României, Ungaria, au etalat la rang înalt băile termale de care dispun, catalogându-le cele mai faimoase din Europa. Astfel, motto-ul cu care Ungaria promovează la scară internațională turismul este „Think Hungary, More than Expected”, prezintă cel mai mare complex acvatic din Europa- Hajduszoboszlo (agenția HungaroSPA).
Pentru un weekend (3 nopți), un loc în cameră dublă este 144 Euro/ persoană cu acces nelimitat la centrul de SPA din hotel. Mai multe detalii găsiți aici.

O prezență neașteptată a fost stand-ul aeroportului din Budapesta. Aceștia au subliniat ofertele companiilor aeriene și agențiilor de turism (lucru care probabil îl putea face și „Traian Vuia” din Timișoara. Cred că mulți ar fi fost interesați de ofertele WizzAir)

Vacanțele în „țările calde” devin mai accesibile și pentru români:
- Zakynthos, 7 nopți de cazare în cameră dublă la hotel de 3 stele, transport cu avionul, taxele de aeroport și transferul inclus- 395 Euro/ persoană (Oferta TUI Travel Center)
- Kallithea, Vila Stavros, 10 nopți în apartament/ cameră dublă, transport cu autocarul, prețul fiind de 185 Euro/ persoană în perioada 24 mai-13 iunie, 285-300 Euro/ persoană în iulie (Cardinal Tours)
- Mallorca, 7 nopți la hotel de 4 stele, cameră dublă, transport cu avionul, 595 Euro/ persoană (Book Travel)
- Thailanda, Insula Phuket, 10 nopți la un hotel de 4 stele, cameră dublă, transport cu avionul, 1080 Euro/ persoană (Book Travel)
- Portugalia, 7 nopți la un hotel de 4 stele, cameră dublă, transport cu avionul, 595 Euro/ persoană (Book Travel)
- Republica Dominicană, 7 nopți all-inclusive la hotel de 4 stele, transport cu avionul, 990 Euro/ persoană (Book Travel).

Cum ofertele sunt variate și ținând cont că doar 20% din călătorii de anul trecut au făcut booking printr-o agenție de turism, vom vedea cum se dezvoltă promovarea pachetelor turistice.

Mult succes în alegerea vacanței perfecte!



http://www.live-travel-blog.com/










Comentarii

Postări populare de pe acest blog

PRAGA- ORAȘUL CU PESTE 300 DE PODURI

EXPERIENȚA ERASMUS ÎN SPANIA

BARBATUL CE STIE 16 LIMBI